Razveljaviti proces staranja

Redno vsakodnevno razstrupljanje in čiščenje je najboljše pomlajevalno sredstvo in omogoča, da proces staranja ne le ustavimo, ampak deloma celo vrnemo v prejšnje stanje. Ko so kisli odpadki presnavljanja odstranjeni iz našega telesa, spet polno zaživimo sposobnosti samo ozdravljenja in tudi najtežja obolenja se lahko ne samo ublažijo, ampak celo pozdravijo.
Na podlagi svojih več kot desetletnih opazovanj sem prepričana, da je aktivirana lavinska kamnina zeolit danes najbrž najenostavnejše, najbolj naravno in trajno razstrupljevalno sredstvo. To velja tako za obstoječo zastrupitev kakor tudi za takojšnje razstrupljanje novih žarišč in za preventivo.
Naravnost osupljivo je opazovati, kako zeolit že s samo fizikalno privlačno silo privablja in odstranjuje nakopičene usedline, težke kovine in preostanke presnove. In že s samo imanentno prasilo narave uspešno učinkuje pri najrazličnejših obolenjih.
Potem ko sem proučila toksikologijo te substance in spoznala, da lahko samo koristim in da ne morem škodovati, sem začela dajati lavinsko kamnino za razstrupljanje najprej svojim pacientom, ki so posebej trpeli za stranskimi učinki kemoterapije. Tem ljudem se je kakovost življenja vidno izboljšala.
Vzporedno s tem sem preučevala literaturo o zeolitu iz Rusije, Japonske in Avstralije, vodilnih držav pri njegovem raziskovanju. Več ko sem brala o tem, bolj se mi je odpiral spekter uporabe in bolj sem bila očarana nad to kamnino. Že dolgo je znano, da ljudstva, ki živijo na področjih vulkanskih kamenin, doživijo presenetljivo starost.

Vir: Kamen življenja