Prednosti alkalne ionizirane vode

top: 88px;” src=”http://clean-healthy-water.com/wp-content/uploads/2014/05/377909_284011508301550_100000781102269_729008_1372612053_n.jpg” alt=”” width=”305″ height=”311″ />

Katere so prednosti alkalne ionizirane vode v primerjavi z drugimi vodami?

Alkalna ionizirana voda – morda najpomembnejši medicinski napredek 21. stoletja “(Blake Sawyer)

Dve pomembni zadevi kadar se govori o vodi:

To je najpomembnejša snov za vsa življenja na tem planetu.
Več kot 70% našega telesa je pravzaprav voda

Destilirana voda, voda pridobljena z reverzno osmozo, izvirska voda, ustekleničena voda, voda iz pipe in mineralna voda – vse to so vode. Ampak, ali so vse vode enake ali pa podobne? Je ena boljša od druge? O tem, so napisani številni znanstveni članki in najbolje, da pogledamo dejstva.

Ionizirana voda je drugačna od vseh vod. Obstaja dvanajst različnih lastnosti, ki jih nima nobena druga voda (razen ledeniškega mleka). Tukaj je nekaj razlik:

1. Ionizirana voda je šesterokotne oblike (kot snežinka). Imajo jo za najbolj zdravo pitno vodi na svetu. (Ribe, plankton in alge umrejo hitro v deionizirani, destilirani peterokotni vodi)

2. Ionizirana voda je strukturirana voda z vodikovo vezjo. Vsi biomehanski procesi človeškega telesa delujejo na celični ravni, in le vodikove vezi strukturirane vode omogočajo, vitalne procese.

3. Ionizirana voda je živa voda. Vsi elektroni v vodi se vrtijo ali levo ali desno. Menijo, da visoka hitrost vrtenja levo elektronom omogoča, da je voda vitalna in živa. Le ionizirana voda ima to lastnost.

4. Ionizirana voda je samo voda, ki ima nizko površinsko napetost, ki omogoča večjo absorbcijo vode in hranilnih snovi v telesu.

5. Ionizirana voda ima zelo alkalen pH. To je lahko nekaj sto do tisoč krat bolj bazično kot vse zgoraj naštete vode. Alkalna voda odstranjuje acidozo iz telesa kot tudi vzroke številnih bolezni.

6. Ionizirana voda je odličen vodič. Le ionizirana voda ima električni naboj in to je tisto, kar ji daje vitalnost.

7. ionizirana voda je sestavljena iz grozda, ki sestoji iz 4-6 molekul H20. Jedrska magnetna resonanca pokaže, da je to ena tretjina tistega kar imajo druge vode, ki imajo grozde 10 do 15 molekul. To zmanjšanje v gruči pomaga celicam da lažje, hitro in učinkovito absorbirajo ionizirano vodo.

8. Ionizirana voda je “čista” in “deviška” voda. Vse, čemur je bila voda izpostavljena pušča sled ali odtis elektromagnetnih frekvenc. Negativna frekvenca (primer: če je vaša voda reciklirana odpadna voda kot v večini velikih mest? Takšno vodo povezujejo z boleznimi, kot so rak). Ionizirana voda je deviška, ker elektromagnetna frekvenca vrnjena v prvobitno stanje 54 Hz«.

9. Ionizirana voda ima milijone hidroksilnih ionov na kozarec. Nobena druga voda nima tega neverjetnega blagoslova. Hidroksilni ioni nevtralizirajo raka in destruktivne aktivnosti prostih radikalov v telesu.

10. Ionizirana voda krepi kisikove spojine s povečanjem kota kisika in vodika. Nobena druga voda nima takega učinka.

11. Ionizirana voda ima pozitivno polarnost. Skoraj vsaka druga voda negativno polarnost. Samo voda z pozitivno polarnostjo lahko učinkovito izpere toksine iz telesa na celičnem nivoju.

12. Ionizirana voda ima visok pozitivni naboj, kar omogoča, da lahko celice učinkovito izmenjujejo fotone med seboj, omogoča tudi produktivno in pomembno komunikacijo med celicami.

13. Ionizirana voda je tisočkrat bolj zdrava za naše telo, kot katera koli druga voda.

Ali ste vedeli, da je pričakovana življenjska doba tistih, ki pijejo samo ledeniško mleko čez 110 let, in 15% japonskega prebivalstva, ki pitje ionizirano vodo iz ionizatorja vode več kot 10 let daljšo življenjsko dobo kot prebivalec Združenih držav Amerike?
En kozarec vode lahko hidratizira telo bolje kot liter katere koli druge vode.

Ionizirana voda alkalizira vaše telo bolje kot katero koli druga metoda (npr. stoodstotno organska in vegetarijanska surova hrana).

Ionizirana voda odstranjuje škodljive proste radikale iz telesa bolj učinkovito, kot če bi spil steklenico vitamina C.

Ionizirana voda bolj učinkovito generira kisik v telo kot katera koli druga kisikova terapija.

Ionizirana voda lahko izžene strupe iz telesa bolje in z veliko manj neželenih učinkov kot kateri koli drug program razstrupljanja.

Rak, debelost, visok krvni tlak, sladkorna bolezen, artritis, bolezni ledvic, srca in ožilja ter druge bolezni upočasnjuje, in v mnogih primerih izniči njihov škodljiv učinek.