Ionizirana alkalna voda = ravnotežje za vaš organizam

top: 13px;” src=”http://www.precisionnutrition.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/08/flowrate129.jpg” alt=”” width=”333″ height=”180″ />

Ravnovesje med kislinami in bazami v telesu je bistvenega pomena za ohranjanje notranje harmonije, vendar pa zaradi stresa in neuravnotežene prehrane, se pogosto dogaja da je naše telo zelo kislo. Sladkane brezalkoholne pijače, hitra in predelana hrana ustvarjajo pogoje za kisline, ki se kopičijo v našem telesu in zagotavljajo idealno okolje za razvoj vseh vrst bolezni.

Vse “bolezni staranja– od raka do kroničnega vnetja ali izgube elastičnosti kože – so posledica zakisanosti telesa. To je razlog, zakaj strokovnjaki za zdravje priporočajo 80/20 razmerje med alkalnih in kislih živil. Problem je, da danes večina ljudi  ne uživa dovolj alkalne hrane, kot so špinača, brokoli in pesa.
Ionizirana alkalna voda je idealna za zaustavitev procesa zakisanosti telesa, saj povečuje alkalnost, spere strupe iz telesa in pomaga odstraniti kisle snovi, ki so se doslej kopičile v telesu. Z uživanjem ionizirane vode tako ustvarjamo predpogoj za ohranjanje vitalnih organov in procesov, in vzpostavljanje ravnovesja v telesu.