Zeolit in razstrupljanje organizma

top: 108px;” src=”http://getcleartrs.com/getwelldetox/images/cellular_detox.jpg” alt=”” width=”288″ height=”161″ />

Onesnaževanje našega planeta, je neločljivo povezano z poslabševanjem javnega zdravja. Tihi ubijalci 21. stoletja so strupene težke kovine in kemikalije, ki se kopičijo v naših telesih tokom našega življenja. Vsako leto se samo v ZDA sprosti neverjetnih 4 miljarde ton odpadnih toksinov v naše okolje, to seveda pomeni neverjetno onesnaženje zraka, vode, tal, rastlin, živali in seveda ljudi. Živo srebro, svinec, kadmij, arzen, so le nekateri izmed snovi, ki so potencialno toksična za telo. Večina nas poseduje med 400-800 potencialno strupenih, rakotvornih kemikalij, ki so shranjene v naših celicah.

Ali je rak, epidemija povezana z toksini? Na Columbia University za javno zdravje, ugotavljajo, da je 95% raka posledica slabe prehrane in toksinov v okolju. In to ne samo raka. Sistemi v organizmu, ki so z toksičnimi spojinami najbolj prizadeti, so imunski, nevrološke in endokrini sistem. Uničujoč učinek toskinov na te sisteme lahko privede do številnih kroničnih zdravstvenih težav, vključno z: slabim delovanjem imunskega sistema, avtoimunosti, različnih vnetij, astme, alergije, spremembe razpoloženja, nevrološke motnje, reproduktivne disfunkcije, hiperlipidemije in glukozne disregulacije.

Od vseh strupov, je prav živo srebro najbolj nevarna težka kovina, ki vpliva na nevrološki, imunski in endokrini sistem.
Je smrtonosen mutagen, ki poškoduje DNA. Živo srebro prispeva k nastanku bolezni kot so: avtizem, avtoimune bolezni, alzhejmerjeva bolezen, rak, bolezni srca, endokrilne in nevrološke težave, in vedenjske motnje.

Agencija za strupene snovi in bolezni Registry (ATSDR), navaja živo srebro kot tretjo najbolj nevarno kovino. Kljub temu mnogi neinformirani zdravniki in zobozdravniki še naprej zagotavlajo javnosti, da je živo srebro zelo nevarno, ko se poškropi na tleh, vendar pa nenadoma postane varno, kadar se uporablja v ustih kot del amalgamskih polnil.
Problem s toksini, kot so živo srebro in svinec, nastane ko vstopijo v telo, ker jih je težko odstraniti. Strupeno kopičenje težkih kovin lahko hitro preseže razstrupljanje telesa, ki ga omogoča imunski sistem in sčasoma lahko privede do resnih simptomov in kroničnih bolezni, ki vplivajo na imunski sistem.

Zeolit – odstranjuje strupe po naravni poti, ima širok spekter protivirusnih lastnosti privlači in veže virusne delcev, ki jih izloči iz telesa. Zeolit kliptonit pomaga ohranjati pravilno pH vrednost odstranjuje kisle ione in kemikalije in pomaga ohranjati imunost. Že tisoče let, civilizacije po vsem svetu uporabljajo zeolit v tradicionalni medicini. Tako je še danes eden od najboljših načinov za izboljšanje stanja organizma in svojega telesa razstrupljanje z zeolitom.